Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vet inte vad som händer? Jag är inte mig själv. Vi förändras jag snabbt nu - Igår var jag en annan. I morgon vet jag inte vem jag?


Mina skratt låg kvar

 

 

 

är du kvar

jag har väntat länge

nätterna

blev så obeskrivligt svarta

 

 

jag är inte rädd för mörkret men jag kan höra dem

ännu ibland

 

 

det oåterkalleligt förflutnas skugga

gestalterna som rörde sig liksom avstannande

nu

 

 

jag sade att de alla hade ditt ansikte

men de endast liknade mig alltför mycket

och de saknade ögonen

 

 

jag saknade inte ens mina bland alla dessa andra

 

 

Jag älskar dig

upprepade jag fortsättningsvis stilla

helt frånvarande nu

 

 

och spred ut orden ymmigt över rabatterna

av gladioler och penséerna

 

 

medan du dansade bort över vattnen

efterlämnande en lätt skimrande sång

mot kvällshimlen

 

 

men det var mina skratt

som låg kvar över fälten i maj

 




Fri vers (Fri form) av Goraxy 89 Orion VIP
Läst 503 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-04-15 07:19

Författaren Goraxy 89 Orion gick bort 2019. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Minkki VIP
fängslande - och en superb detalj hur du uttrycker "varför" i ingressen
2016-04-19

  Öknens Ros VIP
härligt diktat med ord som berör...
2016-04-19

  Sofhia Wirström
din text den berör

2016-04-19

  mike irow
jag säger inget
prat prat...
som stenbrottet
tron i sin labyrint i sin upprivenhet
Jag bokmärker!!!
2016-04-15

  tidsliv
Den här texten blir oerhört stark när jag blandar in mina tankar i det. Du skriver väldigt vackert, jag finner en ro i att läsa.
2016-04-15

  Ninananonia VIP
En obeskrivlig poesi som väcker skumma bilder och så
men jag gillar det verkligen ..ler
2016-04-15

  kerstin skriver VIP
jag fastnar vid denna mening
/ jag sade att de alla hade ditt ansikte /
- den rymmer så mycket av dikten. som för övrigt är rubin!
2016-04-15

    Sefarge VIP
Härligt sprudlande
Fantasiflöde.
Skarp Skaldekonst
Topp!
:)
2016-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Goraxy 89 Orion
Goraxy 89 Orion VIP