Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det var då Herbert kom

 

 

 

minnet av

när vi var barn och

ser det nu så bländande klart

hästarna

så skrämmande stora och vackra

när vi var barn

 

 

och aldrig så lite rädda för hästarna

 

 

då fick vi åka släde över isen

inpackade i de varma skinnfällarna

 

 

det var om våren om våren våren våren våren

 

 

vi stod på trappan med dragna svärd

om trollen skulle komma

och trollen kom en dag

om våren

 

 

 

då vi inte längre var barn och dåligt

förberedda

 

 

det var om våren om våren om våren våren våren

satt vi i strandstugan med några tjejer

 

 

lyssnade på radio Luxembourg

från min mammas stora transistorradio

och drack Stolichnaya Vodka

 

 

det var då Herbert kom

han med kniven med kniven med kniven kniven

kniven kniven

 




Fri vers (Fri form) av Goraxy 89 Orion VIP
Läst 244 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-04-15 18:46

Författaren Goraxy 89 Orion gick bort 2019. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  objekt3
"med ögon känsliga för grönt"
2016-04-15

  Ninananonia VIP
Dina texter berör...
2016-04-15

  mike irow
poesin din är
som salt i jordarna
som du plöjde ned
kanske med. vår
kanske med. kniv
och minnet
2016-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Goraxy 89 Orion
Goraxy 89 Orion VIP