Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag visste att jag var skadskjuten.... Men inte att skadan var dödlig.


Allting blir vitt nu

 

 

i mina ögon

däremot finnes inte

minsta brytning

följer den smala upptrampade stigen

följer blodspåren

 

 

den är nog bara lindrigt skadskjuten”

 

 

det kunde varit jag

någonting säger mig att kanske

var det jag som sköts

 

 

kylan som breder ut sig i min kropp

mellan taggtrådsstängslen

 

 

jag vill inte tro att jag strax skall dö

 

 

försöker minnas

oss

minnas dig

minnas dig

minnas minnas

 

 

inte långt kvar nu

inte långt kvar alls

nu nu nu

har du redan glömska

 

 

ville inte bli glömska

inte glömd inte glömd inte gömd

 

 

varför kom du aldrig

du lovade

du lovade

håller du aldrig vad

du lovade

 

 

allting blir vitt nu

och den svarta himlen

den svarta

den svarta

som du lovade

 

 

allting blir vitt nu

 

 




Fri vers (Fri form) av Goraxy 89 Orion VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-04-16 04:41

Författaren Goraxy 89 Orion gick bort 2019. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Berörande färger i denna ..
Bra skrivet.. .
2016-04-16

  mike irow
på språng
ordet
därborta där ljuset
ger vika det vita
i diktens stegar fina stegar...är synd
om dina känslor som skall dö
för minnenas skull...tiden läcker
2016-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Goraxy 89 Orion
Goraxy 89 Orion VIP