Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


till Eros


UNDER - DIN SPRÅKDRÄKT

 

Andäktig
måhända lite bräcklig
inte längre i affekt
vederkvicker Du
min andes dräkt

Ååå... Ljuvligt
jag njuter så
att
Andas in Dig
man, sköne poet
Du som viskar i vår hemlighet
Jag älskar Dig, naken Din själ
och jag förförs av Din språkdräkt

Dina ord rör mig till tårar
jag ryser, orden smeker min själ
Sanna poeters ord
kan om jag blir överraskad
ge mig orgasm

förlåt mig
jag försöker tygla mig
bind mig
trollbind mig

Vill lösgöra mig
från meningen
som trycksvärtat mig liten

Bevinga mig med orden
Ta mig
med
låt Din penna fylla min rymd
ta mig hänsynslöst
hett i sanningens brunst

jag löper
jag försäger mig
Dina ord intar mig


Män - Ni tar er in i mitt hjärta
Orden kysser innanför mitt själv
Om jag tillåter orden
från er dansa innanför min hud
..och omsluta er

Bara några få, bara några få
Ord
utvalda ni är

Poesin är det ett
Du?

Er syster i lust
Bakom orden

Ordlöst:
Tack

DominiQue

 

MAN - jag Älskar Dig...

 


______________________________________________

© ORD
DominiQue NVC Costa
Våren 16 April
KÄRLEKSKAPITALETS ÅR, 2016 eft.Kr

 

lånad bild

 


OBS!
Jag tackar på förhand för eventuella applåder
och kommentarer här öppet, och ej via mail:
Varmt Tack ♥ Jag älskar om Du läser mitt hjärtas Ord ♥

Undertitel: ___©__ EN ORDLÖS QUINNA?
Ingår i pågående bokprojekt:
___©__ EN SINNLIG QUINNA
Med:
Berättelser, funderingar och betraktelserna i åtrå, sensusalism, existensialism, passion, spiritualitet, magi och kärlek med en touch av mirakel. Om Quinnlig urkraft och frigörelse av präglingar, prestigelös strävan efter det Sanna nakna hjärtat. En kärlek och ridderlig hyllning till Gudinnan, Drottningen, Quinnan inom oss. Quinnan i mig.
https://www.poeter.se/Las+Bok?book_id=5624

 

 

 




Fri vers (Fri form) av DominiQueen
Läst 585 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-04-16 11:57



Bookmark and Share


  DominiQueen
Ååå Tack Alysse, tänk om vi var romarinnor :-) då hade vi haft en orgie, Du och jag och Gisela, dansat i slöjor för varandra, njutit frukter... ..och vem vet... Haha... Idag Sverige 2016, näe det får stanna vid poesi för min del... Nu blev jag sugen på att skriva om Quinnlig lust. Kul..

Kram min fina Sensuella Änglavän
Love is all
/DominiQue
2016-04-18

  Alysse VIP
Vackert mjukt och så längtansfullt skrivet
Du får också mig att längta med dina ljuvliga ord och meningar
2016-04-18

  DominiQueen
Då ryser vi tillsammans älskade syster min. Tack kära Gisela så äkta gensvar, det finaste. Tack från mitt Vildhjärta.
Kyss till Ditt hjärtchakra.
DominiQue
2016-04-16

  Gisela Nordell
så vackert och rent att jag ryser
2016-04-16

  DominiQueen
Tack Jörgen - dubbeltack :-)
Frågorna får jag besvara själv ju...

Inspiration & Glädje till Dig och plymen.
DominiQue
2016-04-16

    ej medlem längre
Så fint!
2016-04-16
  > Nästa text
< Föregående

DominiQueen
DominiQueen