Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Livet är så skrämmande vackert.


Har du sett min själ?

 

 

 

tunnlar av eld

det bränner bränner bränner

har du sett mig här

bland dessa

speglande prismor

 

 

det vindlande mörka

skuggmänniskorna springer snabbt

undan undan undan

Kafka hade rätt

jag är inte där ännu

bland de slocknande ljusen

 

 

övergivna varelse

såg dig krypa fram till altaret

på dina bara knän

ormarna var där också

och som de skrattade

skrattade skrattade skrattade

åt din gudfruktighet

 

 

Amen

 

 

idag är i natt

efter solnedgångarna

de rödvioletta

och himlen blir svart

när ljusen släcktes

ett efter ett

 

 

smärtfåglarna flyger lågt om natten

 

 

har du sett min själ

den borde lysa nu

här nu

här nu

här nu

 

 

har du sett min själ?

 

 




Fri vers (Fri form) av Goraxy 89 Orion VIP
Läst 292 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-04-17 02:56

Författaren Goraxy 89 Orion gick bort 2019. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Wow! Fantastisk!
2018-04-17

  mike irow
en friare rörighet
en beredskap för
det nya
det annorlunda och okända
2016-04-17

  nicol neli
berör mig!!!!
2016-04-17

  tidsliv
Lekande ordföljder om vackra och allvarliga ting. Som träffar, rakt in i min själ.
2016-04-17

  Ninananonia VIP
Berörande... är denna själ...
2016-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Goraxy 89 Orion
Goraxy 89 Orion VIP