Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det bara regnar nu

 

 

regnet strilar ner

jag sitter vid fönstret

ser paraplyerna

asfalten blänker regnvåt

hjärtat mitt

blir du inte riktigt våt nu

jag skall torka dig

med nallehandduken

medan jag drömmer om solen

i Torremolinos

som jag av en händelse

aldrig besökt

 

 

jag minns att vi satt

på den öppna terrassen

vid havet

vi hörde vågorna

slå mot den långgrunda

stranden

 

 

och alla ljuden från strandpromenaderna

 

 

musiken från klubbhuset

som ligger ett stycke längre bort

dom spelar Liquid Soul

I See the Spirit”

rytmen jämt dunkande

jag kan urskilja cymbalerna

ur den täta mattan

 

 

telefonen väcker mig

någon vill få mig prenumerera

på Hemmets Vän

säger att jag är Scientolog

men det är ju inte sant

det regnar fortfarande

alltid utanför

utanför jag utanför

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Goraxy 89 Orion VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-04-17 11:36

Författaren Goraxy 89 Orion gick bort 2019. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
En skön ut och in in och ut betraktelse, gillar att du torkar hjärtat med nallehandduk... Sött på något vis mitt i allt som är coolt! Kram!
2016-04-17

  mike irow
upplevelse av hjärtat med. en individuellt pulserande horisont
suvärent abstrahering
i diktens grundrörelse,kroppslig ton genom hela dikten gör den skira
och kompakta ännu finare
2016-04-17

  Ninananonia VIP
Ett regn som berör..
Du skriver så bra...
2016-04-17

  nicol neli
ljuva text TYCKEROM!!!
2016-04-17

  tidsliv
Väldigt bra text. Gillar verkligen hur du får in vackra meningar med konkreta tankar. Som en smekning
2016-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Goraxy 89 Orion
Goraxy 89 Orion VIP