Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ALLA SOM VILL ÄTA KAKAN OCH HA DEN KVAR

Det  vore   en  lyx  om  alla   kunde  äta  kakan
och  ha  den  kvar,  utan   eget  ansvar, för  sin
instinktiva   hunger,   lust   och   egoism,   och
kunna   projicera  konsekvenserna   på  andra,
varav  det  sistnämnda  utnyttjas  väldigt  ofta
av ansvarslösa människor, som  hellre  ser sig
som offer för någonting, som de av fullt natur-
lagsenliga skäl själva förorsakat, mycket bero-
ende på karaktärslöshet och brist på moral.

                                        *




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 510 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-04-17 12:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP