Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


...av dig


Kan jag inte få allt vill jag ingenting ha...

 

Tack vännen min 

du hjälpte mig släppa taget

visst gjorde det fruktansvärt ont

men jag bad ju om ett snabbt snitt

istället för att länge behöva plågas 

och nu säger jag för alltid farväl

för alltid, ja, det måste så bli

ty i mitt älskande hjärta 

finns inte längre

plats för

Dig

 




Fri vers (Fri form) av Alysse VIP
Läst 572 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2016-04-17 20:48



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Känsla och styrka på ett djupare plan mycket bra gillas :) kram
2016-04-21

  Leo Rudolphzon
att se i vita ögat
följa dennas ord
är ett sår i hjärtat
en droppe födds

bra fångat
text och textbild
2016-04-19

  aol
Att släppa taget så så svårt så svårt kram, men nödvändigt verkligen berörandeskrivet,
2016-04-18

  Fem hjärtan VIP
Så vackert du förmedlar ditt svåra men kloka beslut..,Ibland bara måste man släppa taget för bådas skull..
2016-04-17

  mike irow
grym
vackert
svärmar över mig...
2016-04-17

  DominiQueen
Vackert, inre värdighet, bäddar för senare sann kärlek, tror jag.. Bra budskap.

2016-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Alysse
Alysse VIP