Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En partisymbol som förtar glädjen med våren


Höstmörker...bagatell



Ur mylla sprungen
bland rostfärgade löv en
blå glimt av våren
får ögonen att tåras
av sälg som gått i blomning




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 143 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-04-18 10:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP