Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleken

 

 

 

 

 

en ros är en ros

så är ock Kärleken en

den enda

så sann och trogen

sviker dig aldrig

värmer dig

när du fryser

famnar dig

om du faller

den är din bästa vän

lyssnar alltid på din röst

dess Sanna väsen

finner du i ditt hjärta

lyss till Kärlekens sång

den vackraste av sånger

och du vilar tryggt

i dess famn

 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 385 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-04-18 12:09



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Den bejakande tonen i din text, träffsäkerheten som ger inre bilder av lyskraft! :)
2016-04-24

  S-E Forslin/same
Sååå sant; sanning fint gestaltad!
2016-04-24

  Sofhia Wirström
fin
vacker
så sant
2016-04-19

  Henning Hson
Tummen upp!
2016-04-18

  Ninananonia VIP
Fint..
2016-04-18

  Marita Ohlquist VIP
Kan icke formuleras bättre!
2016-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP