Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom inte nära

 

 

tycker om

ta hand om dig

fråga mig

fråga mig

ta hand om mig

tycker om närhet så

kom inte nära

 

 

kom inte nära kom inte nära nära nära nära

nu

 

 

vad vill du ha

vad vill du ha av mig

vem är du egentligen

tror du inte jag vet

 

 

jag vet jag vet jag vet allt om dig vet

 

 

men säljer inte mera

brass för fan

vem tog du mig för

vad vill du mig

vem är jag egentligen

och vem är du

 

 

vem är du vem är jag och vem är vem är du?

 

 

fråga mig

fråga mig

ta hand om mig

tycker om närhet så

kom inte nära

 

 

inte nära inte nära

kom inte

 

 

kom

 

 




Fri vers (Fri form) av Goraxy 89 Orion VIP
Läst 162 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-04-18 20:29

Författaren Goraxy 89 Orion gick bort 2019. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
En låt... bra
2016-04-19

  mike irow
gillar kanske ditt
mitt eget eko?plats man slutar där
börjar på samma plats här?
bortglömd är minnet som
dör där man börjar
dö...
2016-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Goraxy 89 Orion
Goraxy 89 Orion VIP