Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Någonting måste gå sönder

Någonting måste gå sönder
innan du öppnar ögonen och ser
kanske är det såret som blöder
eller orden i tusen bitar
någonting måste gå sönder
har ingen aning om när
men vet ändå
aldrig vill ögon som tåras öppna sig
aldrig vill de se innan något brister
då först sipprar ljuset in genom den lilla springan
fyller rummet fyller platsen
en hand sträcks ut och bär allt de trasiga
krampaktigt försöker du hålla ljuset i din hand
sammetslen lägger sig den sista skärvan platt
utan att någonting gick sönder




Fri vers av Liselotte Fluhr
Läst 293 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-04-19 09:10



Bookmark and Share


  Sofhia Wirström
dina rader går rakt in
dina rader berör
så sanna är dessa rader
att något måste gå sönder
innan man kan se klart
sen kommer ljuset
hjälpen
från det svåra och jobbiga
2016-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Liselotte Fluhr
Liselotte Fluhr