Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En djupt filosofisk och övertygande tidsanalys.


Jag somnar nu

 

 

 

hur visste du

jag kom och jag såg inte

jag inte jag

min högra hand

visste inte den heller

 

 

vad som komma skulle

 

 

du förblev den mytomspunna

den hemlighetsfulla den ouppnåeliga

den sköna djupa

djupa

 

 

jaget

 

 

men mina tankar

blev alltmer forcerade

när jag tänkte

när jag tänkte

 

 

när jag tänkte

 

 

och jag kan ännu

se de väl strukturerade

kalkylerna

inte som du

 

 

utan som det evigt otacksamma tvivlande

jaget

 

 

som fortsätter

som fortsätter bara

sitt evinnerligt frustrerade

letande efter osynlig

komponent

 

 

osynlig osynlig osynlig osynlig osynlig

 

 

jag har inte tid nu

jag har inte har inte

tid nu tid

inte tid inte inte

 

 

jaget

 

 

somnar somnar somnar

somnar somnar

somnar

 

 

jag somnar nu

 

 




Fri vers (Fri form) av Goraxy 89 Orion VIP
Läst 264 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-04-20 08:21

Författaren Goraxy 89 Orion gick bort 2019. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Berör..
2016-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Goraxy 89 Orion
Goraxy 89 Orion VIP