Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din bild präglad min

 

 

källorna

ur berget framsprungna

i källaren

var det mörkt och kallt

 

 

min lilla ficklampa

gav bara alltför snålt ljus

 

 

men jag såg dina konturer redan då

som jag ser dem nu

idag

idag

idag

 

 

din bild präglad överallt

överallt

 

 

och jag

har ingen chans

att ens veta veta veta

vem är du egentligen?

 

 

du undflyende mörka hemlighetsfulla

jag

 

 

din bild präglad överallt överallt

överallt

 




Fri vers (Fri form) av Goraxy 89 Orion VIP
Läst 296 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-04-20 09:17

Författaren Goraxy 89 Orion gick bort 2019. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


    Thalia
Din bild präglad, känns väl. Gillar upprepningarna- ekar fint i mig.
2016-04-21

  Ninananonia VIP
Känslosamt bra överallt..
2016-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Goraxy 89 Orion
Goraxy 89 Orion VIP