Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ritade tecknade serier

 

 

två månar

en måne för dig

en måne för mig

ni får inte sitta

under en och samma måne

sade faster Karin

en av er kan ju

bli gravid

och barn behöver föräldrar

inte som du

som blev helt utan

 

 

sedan fortsatte hon

skryta med sin förträfflighet

och sin oerhörda

mångsidighet

under hela måltiden

medan jag

ritade tecknade serier

i mitt huvud

 

 




Fri vers (Fri form) av Goraxy 89 Orion VIP
Läst 268 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-04-20 11:48

Författaren Goraxy 89 Orion gick bort 2019. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det finns något i den här texten som jag gillar.
2016-04-20

    Thalia
Ja vem har inte gått in en tankevärld när det blir för mycket att ta in:)Gulligt, tänkvärt och fint berättat.
2016-04-20

  Ninananonia VIP
Ordnen fastnar... berör så
2016-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Goraxy 89 Orion
Goraxy 89 Orion VIP