Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sveriges statsminister 2016-?


NYHETER IFRÅN LANDET "ALLAS LIKA VÄRDE"

Det har på  senaste tiden  uppmärksammats  ifrån
anonyma  källor  att  några  observerats  vara  eller
på ngt sätt förmärkliga sig själva som något "mera
värda" varvid ordningspatrull kommenderas ut att
förpassa  dessa  till  landet "allas olika värde" i den
mån de icke  kan  rehabilliteras, enkom  därvid  att
den allarådande ordningen i allas  vårat land "allas-
lika värde" säkras till vilket pris som helst.
-




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 360 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-04-20 18:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP