Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och du lyssnar inte

 

 

 

minns du igår

vad du sade sade

eller skrev

hur du radade upp orden

i prydliga rader

 

 

lät dem stå i givakt och marschera i takt

 

 

höger fot

vänster fot

takten takten takten

 

 

höger om

och vänster om

har du frångått dina vanor nu

takten takten

 

 

jag följer på avstånd

och avståndet mellan oss

mellan oss emellan

växer

mot oändlighet

 

 

det växande avståndet mellan mig och mig

 

 

har så lite att säga

numera nästan försvinnande allt

och du lyssnar inte

 

 

ens när du bara lyssnar

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Goraxy 89 Orion VIP
Läst 278 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-04-21 09:59

Författaren Goraxy 89 Orion gick bort 2019. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Förvirrande bra tycker jag.. :)
2016-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Goraxy 89 Orion
Goraxy 89 Orion VIP