Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ditt leende


Ditt leende kan bedra

Ditt leende kan vara falskt

Ditt leende kan luras

Ditt leende kan vara hotfullt

Men dina ögon säger mer än tusen ord,

En sorgen blick jag aldrig förstod

En rädsla som fanns där. Och väntade på att bli räddad

Räddad från allt ont, som fanns inom dig

Men hoppet kom och du blev räddad

Du leved lyckligt igen bland alla änglar







Fri vers av Marijana
Läst 498 gånger
Publicerad 2006-05-08 10:37



Bookmark and Share


  Tino
Jätte fin!
2006-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Marijana
Marijana