Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Stockholm Music & Arts 4:e augusti 2013...och mor fyllde 84 år dagen efter


Purple rain



Så kom tårarna
som om himlen visste om
att de måste ut
rännilar på fönstret minns
konserten på Skeppsholmen




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-04-21 21:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP