Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till en vän


Fjäril Svart Fjäril Vit

 

 

Det finns händelser i livet som inte borde ske

Sjukdomar som andas döden

Är något ingen borde få

En svart fjäril fylld av sorg

Flyger genom livet

Lämnar själen naken ärrad utan hud

Känslorna går ej att värja sig inför

Ja hela livet det blir skört

Men styrkan ligger inte i att tappert le

Så låt tårarna och sorgen komma

För tiden kommer vända och åter lysa ljus

Den svarta fjärilen flyger bort

Släpper in livets vita fjäril

Den som skimrar likt en regnbåge

I solens vackra sken

Fyller hjärtat med glädje värme

Får din själ att åter våga leva

Så om sorgens svarta fjäril flyger i ditt liv

Ha tålamod och tappa inte tron

På att livets vita fjäril en dag kommer

För att lära ditt hjärta att åter le

 

 

 

 




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 469 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-04-21 22:27



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Kloka och tänkvärda tankar
2016-04-22

  Marita Ohlquist VIP
Fin text om sorg och sorgearbete!
2016-04-22

  Sofhia Wirström
gick rakt in i mitt inre
så har mitt liv sett ut senaste året
hoppfulla rader

2016-04-22

  Ljusletaren
Jättesvårt att läsa med svart bakgrund och vit text *förlåt med det är bara så*

Ja ingen undkommer den svarta fjärilen under sitt liv. Låt oss hoppas att alla får möta den vita fjärilen också/ kram
2016-04-22

  ULJO
Berörande fint skildrat
2016-04-22

    Thalia
Många fina ord till en vän. Må den vita fjärilen snart synas.
2016-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP