Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lämna mig nu

 

 

 

när går du

går du nu senare

eller alltid alltid

 

 

följer du stigen efter barfotabarnen

dansande under blodröd måne

 

 

lämna min själ

lämna mina minnen

nu jag är borta

borta borta borta

 

 

följ stigen upp mot bergen

mot de kala topparna

lämna mig där du

lämna mig

 

 

lämna mig aldrig aldrig

 

 

gå din väg nu

se dig alltid om igen

bli inte kvar i mig

 

 

 

jag vill aldrig se mig mer

borta

borta borta

borta

 

 

när går du

går du nu senare

eller

 

 

alltid alltid alltid

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Goraxy 89 Orion VIP
Läst 387 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-04-21 23:03

Författaren Goraxy 89 Orion gick bort 2019. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Känslosamt bra..
2016-04-22

  Gisela Nordell
ja just så paradoxalt kan man känna; väl fångat!
2016-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Goraxy 89 Orion
Goraxy 89 Orion VIP