Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi är fortfarande det vi var...bagatell 61



En gång för länge
sen var allt bara himmel
och oändligt hav
gränslös tanke att alla
är ett och samma vatten




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 174 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-04-22 23:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP