Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dina ord månsken

 

 

 

släck min törst

dina ord månsken

ljuset på min stig

strålande varma om hjärtat

tystnaden mellan oss

jaget och duet

förenade av nuet alltid

barnen dansade bort i natten

barnen dansade dansade

för alltid i dig

för alltid förenade

för alltid sammansvurna

dina ord månsken

dina ord månsken

dina ord månsken

för alltid i dig

för alltid förenade

vi dansade stilla bort

tillsammans

 

 




Fri vers (Fri form) av Goraxy 89 Orion VIP
Läst 351 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-04-23 06:42

Författaren Goraxy 89 Orion gick bort 2019. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Trädskugga
Ärliga och sköna ord som i trance, riktigt bra!
2016-04-23

  kerstin skriver VIP
att släcka törsten med månsken, åh - det är fint. och så det lite mantraaktiga upprepandet. jag gillar!
2016-04-23

  Ninananonia VIP
Mycket vackert dansar du stilla bort med orden i denna...


2016-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Goraxy 89 Orion
Goraxy 89 Orion VIP