Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför inte jag

 

 

 

levande jag

levande

din kärlek levande

kärlek

kärlek levande

levande

varför inte jag

levande kärleksdröm

drömmens jag levande

varför inte

varför inte

varför inte jag

levande

 

 




Fri vers (Fri form) av Goraxy 89 Orion VIP
Läst 267 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-04-23 06:46

Författaren Goraxy 89 Orion gick bort 2019. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
En fin fråga i upprepning förstärker budskapet ..
så tänker vi nog alla någon gång under livet..
Gillar
2016-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Goraxy 89 Orion
Goraxy 89 Orion VIP