Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
mp3 ”When you Finish Me” - The Black Heart Procession.


Natten månen smärtan

 

 

 

säg mig du

du som vet allt

säg mig nu

varför varför varför

all denna smärta drabbar oss

varför

 

 

skriker tyst ibland

ylar ensam under månen

var är dom andra

som skulle yla med mig

om natten natten

natten

när månen är som klarast

och Karlavagnen

står i zenit

 

 

all denna smärta

dessa brännande plågor

som drabbar oss

olycksdrabbade varför

var finns alla jihadisterna

som skulle komma

med sina barmhärtiga knivar

undrar jag ibland

 

 

finns det sens moral

någon djupare mening

var är dom andra

som skulle yla med mig

om natten natten

när månen är som klarast

och Karlavagnen

står i zenit

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Goraxy 89 Orion VIP
Läst 158 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-04-24 07:04

Författaren Goraxy 89 Orion gick bort 2019. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Känslosamt och berörande..
Jag kan förstå..natten månen och smärtan..
2016-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Goraxy 89 Orion
Goraxy 89 Orion VIP