Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den oroliges drömlösa nätter...bagatell 49

 

 

Kommer som en tjuv

om natten och stör min sömn vem

är du som tar dig

rätten hemsöka mina

drömmar stjäla dem från mig




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 146 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-04-24 20:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP