Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Där himlen alltid är blå..eller


där snön aldrig smälter...bagatell 46

 

 

 

Bestiger inte

längre några höga berg

men det händer att

han flyger över dem och

betraktar dem från ovan

 

ser en Navajo

med utsträckta händer med

världen för sina

fötter vagga i trans i

takt med dagar och nätter

 

likt örnen på jakt

tar han tillfället i akt

fångar en fjäder

välsignad av vinden ty

då behövs inga vingar

 

för att nå himlen

 

 




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-04-24 22:35



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
förtjänstfull lyrik
2016-04-27

    ej medlem längre
En text helt i min smak. Tack!


"likt örnen på jakt
tar han tillfället i akt
fångar en fjäder
välsignad av vinden ty

då behövs inga vingar

för att nå himlen"

2016-04-25

    ej medlem längre
En dikt i min smak! Mystisk, med Navajo och örnen, och fint med vinden som vingar. :-)
2016-04-25

  Karina"Kia"
Så vackert skaldat om ett urminnes folk..
De bär fjädrar i huvud bonad och beder till himmel jord och mark..ett utplånat folk som glöms bort...

Jag gör en soldans över denna vackra dikt!
2016-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP