Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Anteckningar från källarhålet.


Domino Theory

 

 

 

natt nu igen

vad jag älskar dessa mörka

stjärnlösa nätter

regnet som strilar sakta

den våta av ljusen glänsande

gatan linjebussarna

 

 

ser ut mot de belysta

promenadstråken

på den motsatta sidan

medan jag lyssnar på 'Can it be done'

av Weather Report

 

 

fusionslåtarna tycks förfölja mig överallt

 

 

jag har inte så ont nu

som tidigare under dagen

skall plågorna lämna mig nu?

jag saknar dem inte

eller är det bara en test igen

 

 

jag vänder stolen pånytt

lampan på överhänget utanför

belyser det oregelbundna klottret

skrapade med något vasst

på fönstrets utsida

 

 

hyresvärden min arbetsgivare

tyckte att det dög

åt en sopåkare som mig

måste lära mig att bara älska dem

tala sen om kärleksflummet

vad jag är trött på trenderna

skall jag nånsin kunna gå igen

utan dessa fördömda

handledskryckor

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Goraxy 89 Orion VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-04-24 23:25

Författaren Goraxy 89 Orion gick bort 2019. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Berörande också..
2016-04-25

  Ninananonia VIP
Vacker betraktelse.. och en fin låt..
2016-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Goraxy 89 Orion
Goraxy 89 Orion VIP