Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

och Vem är du då?

 

 

 

Har du sett mig idag

var jag inte här alldeles nyss

inte alltså?

vart har jag kunnat gå

har inte sett mig nu på länge

och vem är du då

eller vem tror du att du är

jag heter Anders Gustav Fredrik Gunnar Mathias

Anna Margareta Cecilia

och min far han var

Obersturmbannführer Heinrich

Schönfelder

så nu vet du exakt Vem

du har att göra med

sådana som du har bara

inget inflytande över mitt liv

ingen tysk domstol kan få mig fälld

för att jag kom in här

och såg dig naken i

duschrummet

 

 




Fri vers (Fri form) av Goraxy 89 Orion VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-04-25 09:50

Författaren Goraxy 89 Orion gick bort 2019. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Inkarasilas
Oh, vilket flyt med lite rakblad i sådär snyggt i ihopblandade namn och jag mumlar Manfred, det här var fint, tror jag såg dig alldeles nyss. Hmm. Fortsätter fundera och applåderar vilt.
2016-04-25

  Ninananonia VIP
Gillar..
2016-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Goraxy 89 Orion
Goraxy 89 Orion VIP