Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Behärska Dig Quinna... Liderliga stycke. Du missförstås. Du vill ju bli älskad. Trots så het. Fuktig. Längtande.. Skälvande.. DISTANS!! BEHÄRSKNING!! Män förstår inte. Du vill bli dyrkad och dyrka, inte bara bli knullad..


JAG FÖLL DIT..

Du bakom mig... Å fyll mig med hjärtat...
Din styrka, ge mig krigets kraft i varje stöt...

aaaaa...

 

förlåt

jag försa mig

jag är...

Quinna

 

 

 

 

 

 

 

 

 

______________________________________________

© ORD
DominiQue NVC Costa
Våren 23 April
KÄRLEKSKAPITALETS ÅR, 2016 eft.Kr

Lånad konst: Vitaly Sokol

OBS!
Jag tackar på förhand för eventuella applåder
och kommentarer här öppet, och ej via mail:
Varmt Tack ♥ Jag älskar om Du läser mitt hjärtas Ord ♥

Undertitel: ___©__ EN UPPHETSAD QUINNA
Ingår i pågående bokprojekt:
___©__ EN SINNLIG QUINNA
Med:
Berättelser, funderingar och betraktelserna i åtrå, sensusalism, existensialism, passion, spiritualitet, magi och kärlek med en touch av mirakel. Om Quinnlig urkraft och frigörelse av präglingar, prestigelös strävan efter det Sanna nakna hjärtat. En kärlek och ridderlig hyllning till Gudinnan, Drottningen, Quinnan inom oss. Quinnan i mig.
https://www.poeter.se/Las+Bok?book_id=5624

 

 




Fri vers av DominiQueen
Läst 598 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-04-25 12:00



Bookmark and Share


  DominiQueen
Ja same, precis så, knullandet är bara en fas i älskogens vackra dans där själarna längtar efter att i öm, het eufori bli ett, komma hem i ljuset. Vissa män tänker bara på sin sektertömning och ser kvinnan som ett instrument för att nå avspänning och visuellt njutas av. Det är så bedrövligt, många kvinnor med mig blir missförstådda, och otaliga är de män nu som skickar bilder på sina ergierde penisar och TROR det är en väg att gå. Fullkomligt bisarrt. Nu är jag inte drabbad på ett tag, men det är galet. Det är ju sååå vackert för de som vill ha ett underbart möte. Egentligen. Jag vill som mogen Quinna inte behöva instruera män i lyhördhet och givandets glädje, det tycker jag är egenskaper som borde vara naturliga hos en vuxen, liksom BASIC. En sak att lära känna varandra men ska en behöva påpeka att någon är egoistisk?

Jag blir ibland svag, och köttet frestar på. Men jag vet ju vad jag vill egentligen. Eller äsch det krockar, lusten mot etiken. Jag vet inte längre, får ge det tålamod bara.

Tack min vän, Du sa i alla fall EXAKT vad jag tycker älskog är, och Din dikt om det visar vilken fin själ och man Du är. Tack att Du ger hopp om er fina män. Min själabroder.
Varm ljuskram
DominiQue
2016-04-26

  S-E Forslin/same
Knulla är yta. I Älskogens djup väver Kärleken själar samman.
2016-04-26

  DominiQueen
Spännande undrar vad som blixtrar genom Dina sinnen fina Ninananonia

Lust, Ljus & Kärlek
DominiQue
2016-04-25

  Ninananonia VIP
Spännande förvirrande och annorlunda? Väcker tankar i mig?
2016-04-25
  > Nästa text
< Föregående

DominiQueen
DominiQueen