Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ljudspår - Slint... "Washer" från albumet Spiderland 1991.


Viskar ditt namn igen

 

 

 

är du där nu

kan höra dig viska

alltför tyst

för att jag skulle undgå

att höra orden

 

 

det är inte bara du som sitter ensam vid altarrundeln

 

 

mitt framför de

svärmande människorna

ser jag dig gå sakta mot stranden

kunde jag inte ha ropat

STANNA

 

 

nu bara viskar jag

in i ditt mörker ibland

medan jag bär på bjälkarna

upp mot offerplatsen

 

 

sjunger jag lågmält din sång om och om

 

 

och medan nattvarden

delas ut med instiftelseorden

i en ritual

där mörkret besegras

där ljuset besegrar döden

gång på gång

 

 

låter jag fingret sakta

glida över din vibrerande mun

och viskar ditt namn

                                       igen

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Goraxy 89 Orion VIP
Läst 285 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-04-26 03:46

Författaren Goraxy 89 Orion gick bort 2019. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


    Thalia
Kan man hamna i hypnos- ja!Din text och Washer förstärker känslan!
2016-04-26

  Ninananonia VIP
Den är vacker...
2016-04-26

  kerstin skriver VIP
Fint !
2016-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Goraxy 89 Orion
Goraxy 89 Orion VIP