Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ljudfil: Liquid Soul - "Hypnotic Energy"


Var det inte du?

 

 

 

du kom till mig

den natten den natten

satt jag på huk

i skogsbrynet om natten

då solen stod högt

och luften dallrade av hetta

koltrastarna

gjorde sina introspektiva

variationer

jag lyssnade inte på dem

 

 

stirrade bara tomt ner mot den torra jorden

 

 

då kom du bakom mig

och jag vände inte på huvudet

din kropp var som

en genomskinlig tunn slöja

håret svallade fritt

frågan du ställde utgjorde

i sig själva svaret

 

 

och sedan

 

 

upprepade du

de tre orden orden

de tre orden

tre gånger i följd

ingenting mer eller mindre

 

 

sedan var du borta

 

 

kanske var det inte du

kanske var det någon annan

från en annan värld

 

 

jag bara aldrig fick veta veta veta

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Goraxy 89 Orion VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-04-26 21:16

Författaren Goraxy 89 Orion gick bort 2019. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Gillar ..
2016-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Goraxy 89 Orion
Goraxy 89 Orion VIP