Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Korridorernapåpsyk

dessa kala korridorer

är mig inte värdiga,

så outhärdliga

Knulla mig hårt,


sa ångesten




Övriga genrer av Slentriana
Läst 329 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-04-27 16:50



Bookmark and Share


  Niliboy
Älska Jesus istället, när du orkar. Också en drabbad!
2016-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Slentriana
Slentriana