Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När jag läser dina texter


försvinner övriga tankar



de meningar du förmedlar,
väcker inte bara känslor


utan lämnar avtryck



lyfter mig långt upp, förbi något ljuvligt,
och ibland, ner till avgrund



upplever att du
läser av mig



orolig för,
att inte kunna uttrycka mig
på samma sätt


det mina fingrar inte bär på,
det har du bemästrat




intalar inombords djupt
att en dag så kan jag


men nu

finns du

texterna finns kvar


och det bidrar

till hjärtat




Fri vers (Fri form) av Julio VIP
Läst 1335 gånger och applåderad av 101 personer
Publicerad 2016-04-27 23:19



Bookmark and Share


    Drömmar i universum
Så fint beskrivet Julio…
2023-10-16

    zineb
Perfekt! Om jag får veta, du pratar om vem? ??
2021-03-13

  helenita VIP
Fint!
2020-12-24

  karenina VIP
Så mjukt och fint beskrivet
2020-11-20

  Maud Louise
Så bra skrivet och igenkännande tankar
2020-11-05

    ej medlem längre
Fint och kul att jag når många unga människor vilket lite mitt syfte där inser att unga har så mycket gott inom sig.
2020-10-08

  den nakna poeten
ditt bläck är heligt du skriver som en Gud Bravo !!!
2020-10-05

    ej medlem längre
Fin..
2018-02-25

  Flisan
Hade en sån person i mitt liv förut.

Din text förmedlar saknad...och lite kanske prestationsångest? Just i meningen ''orolig för,
att inte kunna uttrycka
på samma sätt '' känner så väl igen mig i den.
2017-08-21

  Poeten2
När jag läser dina texter

Upp ner in ut

Likt den lavin du fyller allt inre med hela din energi
Orden du sänder skapar nyfikenhet då din natur vittnar om oändlighetens land
2016-10-22

  mike irow
rullande våg . :du minns
gudömliggör i skrift sig vackert!!!
2016-05-18

  Maiah VIP
En gåva....
2016-04-30

  Johanna Lindhe
Fint skrivet :)
2016-04-30

  Ritva
Fint skrivet om en annans texter. Uppskattas väl.(vem den personer nu är)
2016-04-30

  M:tin
Så fin!!!!!!
2016-04-30

    Birgersdotter VIP
Vackert skrivet.
2016-04-29

    Ken Cassel
Bra Julio
:-)
Du fick mig att börja le igen
2016-04-29

  Liza Björkdotter
Ärligt och fint skrivet:)
2016-04-29

  Katinka VIP
Vackert och känsligt beskrivet.
2016-04-29

  Karina"Kia"
Underbar text med en dubbelbottnad mening..i min personliga känsla..

Du skriver vackert med din vingpenna..

Vackert!
2016-04-28

  Lena Själsöga Keijser
mycket vackert
2016-04-28

    Elisabeth Nilsson VIP
Ömmavackra ord från din poetpenna, glädjer.
2016-04-28

  Angel of love
Så ljuvligt vackert skrivet.
2016-04-28

  Fem hjärtan VIP
Du skriver vackert, poetiskt med mycket värme... Dina fingrar bär...
2016-04-28

  StinaJ VIP
Ljuvliga rader från din poetiska penna...fint och ömt
2016-04-28

  aol
Verkligen fint ömt skrivet,
2016-04-28

  Gisela Nordell
så underbart, vackert uttryckt!
2016-04-28

  Ninananonia VIP
Jättefin .. Du skriver alltid så fint Julio.

Tycker om din poesi ..


2016-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Julio
Julio VIP