Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lånad bild


SOL! GODMORGON ÄLSKADE KÄRLEKS-VÄSEN


Åååå nu fylls jag av Din ljuvliga underbara kärlek igen... Och jag älskar det.. Tack, blir som en soltörstande blomma med Dig, njuter som om Du är min sol...

 

 

 

 

Jag är en blommande Quinna

 

TACK

 

 

en blommande Quinna




Fri vers (Fri form) av DominiQueen
Läst 3585 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-04-28 08:45



Bookmark and Share


  S-E Forslin/same
Solitär är en , den vackraste ädelsten ... enligt Ordlistan ... stämmer !!!
2016-04-28

  DominiQueen
*ler* Same, som en naturens vilde vackre väktare under solen, rent och gott

Tack käre
LOVEBLESS
DominiQue
2016-04-28

  S-E Forslin/same
U N D E R B A R A ... SOL ITÄR = DU
DominiQueen
2016-04-28

  DominiQueen
Lars, skicka vidare, låt oss låta alla få känna hur fint det är att dansa i jubel i sitt hjärtas ljuva Kärlekskraft..

Ljuskramar
DominiQue
2016-04-28

  Lars Hedlin
En evighets vacker underbar känsla som sprider sig härligt vidare :)
2016-04-28

  DominiQueen
Tack kära Marita och Zavanna vackra själar i underbar YIN och kärlek.

LOVELIGHT
DominiQue
2016-04-28

    ej medlem längre
Varma vackra ord fyllda av närhet och kärlek. Tack för en underbar text att ta med ut i dagen.
2016-04-28

  Marita Ohlquist VIP
En härlig blommande Quinna, med ett stort, varmt och ljust hjärta!
2016-04-28

  DominiQueen


Tack genni, det var längesedan jag var kvinna :-)

Ljuskram från en Quinna med Q ;-)

Ha en magnifik dag
Abrakadabra på Dig
2016-04-28

  genni VIP
Underbara kvinna!
2016-04-28

  DominiQueen
Tack genni, det är bara Kärlekens väsen, ha en underbar dag, skapa Dig en helt magisk dag

LOVELIGHT
DominiQue
2016-04-28

  genni VIP
Vilka vackra ord man får läsa så här på morgonen, tack!
2016-04-28
  > Nästa text
< Föregående

DominiQueen
DominiQueen