Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
 


En Quinnas uppvaknande...


EROTICA

 

- Gudinna Erotica, jag skulle vilja ha ett litet förtroligt samtal med Dig om alla mina känslor som flammar inom mig. Har Du ett gudomligt öra och ett litet nu att skänka mig?

- Ja då, jag finns här, lätta Du bara på Ditt hjärta. Jag lyssnar.

- Ja, jag är lite förvirrad, för livet har varit som en cylinder, jag minns när jag kröp och var baby, som om jag hade vuxna tankar, och jag kände en slags osynlig närhet. Jag var vuxen då andra var små, och idag när jag anses vuxen, ja till och med mogen så känner jag mig, som jag först nu är i puberteten.
Jag känner mig liten, och vågar liksom vara i det, säg varför är det så?

- Ja Du, lilla barn, för ett barn är vad Du är, livet är inte alltid vad det ser ut att vara, och i vilken ordning det blir, det har mest med planeternas kretslopp att göra. Du mitt barn kanske kommer från en annan sol. Och då påverkas Du även av den. Och lite känner jag även en annan gravitation. Säg mig har Du svävat nån gång?

- Ja, nästan varje natt, och då är jag som fri, jag simmar över husen och ser allt ovanifrån, men ibland är jag lite för tung och kommer bara några meter upp..

- Ja jag ser Dig flyga när Du berättar, och Du rör Dig så smidigt, jag ser Du är hemma i det. Säg mig har Du blivit besökt av mörka skuggor någon gång?

- Ja, sedan jag var barn. När de nalkades rummet kom det där hemska, vinande ljudet och den isande förlamningen. Sedan var jag så rädd, så rädd. De kom mot mina fötter ville trä på sig min hud. Jag var så rädd. Hela rummet vibrerade i ondska.

- Vad gjorde Du? Skrek Du på hjälp?

- Nej jag kunde inte skrika. Munnen blev med ens förseglad av en osynlig munkavle, och hela jag stelna i paralys. Rummet blev kvavt, helt mörkt och allt blev kvävande och tungt. En gråsvart densitet. Jag var fånge inuti mig själv.
Så upptäckte jag att jag kunde dela mig i två. Det fanns min kropp, men även en osynlig version av mig. Jag kunde om jag använde all min koncentrerade viljestyrka bända mig ur förlamningen, och efter en krävande inre mobilisering som tog all min kraft kunde den osynliga version av mig mödosamt sätta sig upp, medan min kropp låg kvar på rygg. Flämtandes. Som ett jagat djur. Vettskrämd.
Då visste jag, att jag skulle kunna få kroppen med och bli ett igen, att jag var räddad, men nej, då tryckte mörkret ned mig, så jag fastnade i min kropp igen... Och så det hemska ljudet.. Och så upprepades detta gång på gång, och jag brände ut all energi i min kropp..

- Hur kände Du Dig då?

- Rädd!!! Jag var livrädd!

- Vad var Du så rädd för?

- Jo, jag kände de ville komma in i mig, i hela min varelse och.. Sen vet jag inte mer. Jag visste bara det var ett hot. Men ibland lyckades jag få upp kroppen och bli ett med den i sängen uppsittande osynliga, och väcka mig själv. Då blev allt tyst och bra. De försvann. Men ofta kom de tillbaka och jag trycktes ned igen av atmosfären. Det var en batalj som gjorde mig utmattad.

- Lyckades de någon gång komma åt Dig.

- Ja en gång. Det var efter många år, jag var vuxen då och hade just drömt en sanndröm om att min man hade bedragit mig. Vi som älskat varandra så i många år, och  lovat varandra trohet och evig kärlek. Jag var i Paris och han i Sverige. Jag ringde honom genast efter min middagslummer och frågade utan omsvep:
- Har Du varit otrogen?
Han svarade undvikande och var tungsint, inte alls sitt vanliga glada och kärleksfulla jag. Han sa tungt men mycket mjukt att vi skulle prata då jag kom hem. Vi som alltid pratat om allt. Utan filter eller masker. Öppet. Gett varandra full access i våra sinnen. Han som sänt mig lappar där det stod: "Jag kan inte äta. Jag kan inte sova. Jag kan inte finnas utan Dig". Och nu kunde han inte prata med mig. Storlarm.

Mitt hjärta förstod förrän jag själv visste. Jag blev förkrossad. Kände det gamla floret vara på min kropp, mitt huvud täcktes, och den bekanta svarta klänningen igen. Änkan. Änkan var tillbaka, en av mina skepnader sedan många liv. Och den tyngsta reskamraten av dem alla. Jag var förkrossad. Tillintetgjord.

Jag stupade av matthet. Ensam. Övergiven. Jag visste jag var den mest oälskade fästmön på vår jord.. Jag skulle precis till att somna... DÅ! Då kom dom hånleendes, vibrerade i luften.
Jag blev nästan arg i min uppgivenhet.. Inte ens rädd.

- Hur hanterade Du det då?

- Jag kände jag redan mist allt. Vad hade jag att sätta emot för? Jag tänkte jag har redan förlorat allt. Min man!!! Han som jag under Spaniens sol lovat evig kärlek. Jag var ingenting. Utan honom. Utan hans kärlek, en människospillra. Jag bara gav upp. Tänkte: "Ta mig då!" Vad kan bli värre?

- Och då...?

- Ja då, hände något jag aldrig riktigt förstått, det var som någon enorm kraft slungade mig upp ur sängen. Borta var alla mörka väsen. Och jag var plötsligt upprätt.

- Stod Du upp?

- Ja! Men, bara den osynliga delen av mig. Och plötsligt var där som en rymd, eller ett slags tak ovan mig som öppnade sig. Och ner kom strålar av bara ljus. Det var gyllene strålar. Jag badade i ett guldregn. Som eld, vatten, ljusstrålar på en och samma gång. Det bara forsade lekfullt över mig.

- Å, men hur kändes det då?

- Lycklig! Jag var så lycklig, lycklig och fri, jag kände mig inte ensam eller något som gjorde ont, jag översköljdes av ren välvilja, och en trygg mild kärlek, så trygg så genomgripande och omslutande att det var som att komma hem..

Ja sedan somnade jag väl på vanligt vis, och vaknade och fortsatte mitt liv, dagarna innan hemkomst och... Skilsmässa.

Det var år av sorg, som följde, men skuggorna kom aldrig tillbaka.

- Känns det bra nu då?

Ja, och jag känner mig redo för fas 2. Jag vet nu oavsett om skuggorna var onda, eller om det var min rädsla för det okända och deras kosmiska mistljud och den där tonen som skar genom hela mig - att jag var beskyddad. För efter detta var alla mina mardrömmar bara ett steg bort från räddningen och ljuset.

Och nu, nu får jag förnimmelser av kärlek. Jag har skapat mig en ny barndom och varit mestadels borta från världen i ungefär 17 år, och nu är jag som en jungfru på nytt. Min livmoder är sprängfylld med små skirt vita ägg. Mina bröst spränger och min hud ser yngre ut än för tio år sedan. Jag är som en ung flicka, mogen utanpå, men väldigt ung inuti. Jag får känslor av bubblor, jag ryser, skötet spränger ibland, som om det var en mullrande flygplansmotor i mig, och ljudet mullrar i min yoni som innan ett plan ska till att lyfta.

Men jag längtar inte efter en man. Att bara bli kysst, smekt och penetrerad! Inte på det gamla sättet. Ej heller smekt och älskad av och med en Quinna. Det är inte det som lockar. Inte på djupet. Visst kan kött fresta någon gång, men helt ärligt jag berörs inte.

Jag vill inte bli mamma. Jag vill inte ha säd. Jag vill inte genomföra en slags kopulation där kropparna styr.

- Vad vill Du då?

- Jesus!!! Jag vet, det är den där osynliga Quinnan i mig som vill älska.

- Vill Du inte ha med Din fysiska kropp då?

- Nej, eller i alla fall inte först!

- Hur menar Du nu?

- Jo att jag vill bli älskad på riktigt, inte bara som en organism där en annan organism ska svalla i känslor och vi ska kopulera ungefär som magotar.
Jag känner i hela kroppen och hela min själ. Det är över nu. Han kan komma. Jag är redo.

- Vem kan komma?

- Han! Han som sökt mig sedan tidernas begynnelse.

- Vem är han?

- Erotica, jag vet inte. Men jag ska ta reda på det.

.....


______________________________________________

© ORD & COLLAGE "Erotica" lånade bilder och en selfi, juli 2014
DominiQue NVC Costa
Våren 28 april
KÄRLEKSKAPITALETS ÅR, 2016 eft.Kr


OBS!
Jag tackar på förhand för eventuella applåder
och kommentarer här öppet, och ej via mail:
Varmt Tack ♥ Jag älskar om Du läser mitt hjärtas Ord ♥

Undertitel: ___©__ EN GYLLENE QUINNA
Ingår i pågående bokprojekt:
___©__ EN SINNLIG QUINNA
Med:
Berättelser, funderingar och betraktelserna i åtrå, sensusalism, existensialism, passion, spiritualitet, magi och kärlek med en touch av mirakel. Om Quinnlig urkraft och frigörelse av präglingar, prestigelös strävan efter det Sanna nakna hjärtat. En kärlek och ridderlig hyllning till Gudinnan, Drottningen, Quinnan inom oss. Quinnan i mig.
https://www.poeter.se/Las+Bok?book_id=5624

 

 

 
Övriga genrer (Drama/Dialog) av DominiQueen VIP
Läst 1123 gånger och applåderad av 27 personer
Publicerad 2016-04-28 21:57Bookmark and Share


    ej medlem längre
Eroica är en eggande läsning. Jag har bestämt mig för att stanna på din sida ett tag. Så lär jag mig om Quinnan. Hur hon vill bli berörd, sedd och tilltalad.

Hälsningar från Bengt Malmsten
2016-06-01

  DominiQueen VIP
Kul mike att Du gillade så mycket, så hedrande med Bokmärke... Stort TACK.

LOVELIGHT
~ DominiQue
2016-05-11

  mike irow
man blir nyfiken o laser o laser
bokmärker!
2016-05-10

  DominiQueen VIP
TACK ALLA FÖR SÄLLSAMT DELIKATA KOMMENTARER.

Peter - å underbart att Du förstår detta bortom, det är ju få som gör, så gott att få veta :-)

same - fine tack ja inomvärldens djup kan rymma mycket, bäst att besöka dem med en trygg och kärleksfull hand

Elisabeth - ja det är lite roligare samtal än det sociala kuttret, haha tack min sköna

Marita, jag tackar Dig stolt och glad, kul att beröra en fin och klok Quinna som Du, hedrande

tramp - härligt ja men visst charkuterisex - ger ju inget - att älska själfullt är alltets totala klimax

Bengt - åh vad fint att vara med och kasta ljus och hopp att befrukta din vishet med inför Ditt val - all lycka önskar jag Dig

Eva - å tack vilken fin sammanfattning, ja kärlekens Väsen är i Sanning här nu

Katinka - oj vilka fina ord Du ger mig, tack, tack vad kul det gav mersmak, hoppas jag ska skänka Dig mer förnöjelse då, varmt välkommen igen

LJUS & KÄRLEK till er Alla
DominiQue
2016-05-03

  Katinka
Mycket intressant. Annorlunda och befriade att läsa. Det är som att ta del av en annan esoterisk och erotisk värld och känsla. Jag ska definitivt läsa mer av dig!
2016-05-02

  Eva Langrath VIP
En text fylld av liv ,där allt finns sorg, smärta och hopp och samtidigt fylld av kärlekens väsen.
2016-04-29

  Bengt H VIP
Fångas av ett hopp när jag läste denna. Fastän det är så annorlunda för oss alla att gå ett steg bort från det gamla. Har känt många gånger att jag står inför ett val. Jag har inte lyckats ta steget, men jag blir mer beslutsam och vis för varje gång.
2016-04-29

  tramp
Tack för denna. Ja det är väl så jag själv kan känna ibland. En lust bortom köttet. Svårt att precisera men du beskriver känslan väl.
2016-04-29

  Marita Ohlquist VIP
Läser dina texter med stort intresse.
Fantastisk dialog som väcker tankar och känslor.
Tack för den.


2016-04-29

    Elisabeth Nilsson VIP
I mörker och ljus diktar du på ett levande och berörande sätt om ett själsligt samtal mellan dig själv och ett utomjordiskt väsen.
2016-04-29

  S-E Forslin/same VIP
Tack för en gudomligt talande text inifrån en fascinerande inomvärlds djup; en kamp mellan ljus och skuggor oefterhärmligt gestaltad!
2016-04-29

  Peter Olausson VIP
Levande, lovande, livgivande samtal med en klok Gudinna! Och råden - visdomen, insikten - kommer du ändå med själv. Att leva sitt liv i en annan tidsordning - jag förstår vad du menar och jag tror att vi är många som känner igen oss. Det kommer stunder i tillvaron när man plötsligt förstår vad som hänt, vem man är och vad man vill. Gudomliga (kanske Gudinneliga?) stunder!
2016-04-29

  DominiQueen VIP
Å vilken enastående fint beröm, tack från Erotica och mig käre Peter Goding

LOVELIGHT
DominiQue
2016-04-29

  Peter G VIP
Jösses, vilken spännande sprakande annorlunda berättelse!
Som om du befann dig i en annan dimension när du skrev den.
Härligt och oförutsägbart och du skriver så bra!


2016-04-29

  DominiQueen VIP
Tack från Djupet av mitt Vildhjärta vad ni glädjer mig och Erotica vinkar och tackar hon med :-)

LOVELIGHT
DominiQue
2016-04-29

  Alysse VIP
Vacker, melodiöst flytande text
känslostormande och trollbindande
jag älskar att läsa dina ord!
2016-04-29

  mickech
Mycket, mycket bra text!!
2016-04-28

  Ninananonia VIP
Fantastiskt bra skrivet..

Du är en mästarinna på att skriva..

Jag älskar din text..

Kram i Kärlek och ljus

Ninananonia
2016-04-28

  Solstrale/ Eva Åberg VIP
En styrka att uttrycka, och kräver högt EQ och IQ vilket du visar på Quinna! Fantastisk dramatisation... Stum av beundran!
2016-04-28

  ULJO VIP
Tack för en fin text. Du skriver fängslande och intressant
2016-04-28
  > Nästa text
< Föregående

DominiQueen
DominiQueen VIP