Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DE 2 HJÄRNHALVORNAS INBÖRDES DIALOG

Vänstra hjärnhalvan : Du  kan ju inte gå ut med att
uppmana folk till att röka mariuana heller ?

Högra hjärnan:  Jo ! du min lille vän, de kan jag, så
länge det råder  yttrandefrihet i demokratins namn
och att det är  en  sakligt  faktabaserad  uppmaning
som grundar sig  på  vetenskapliga fakta ur hälsoas-
pekt i jämförelse  med  de  skador  alkoholpolitiken
åsamkar folket, men  bäst vore om de inte  behövde
nyttja vare sig det ena eller det andra,så du ska inte
komma å sticka upp här du inte, annars stänger jag
av dig.

Vänstra hjärnhalvan :  Men  det är ju demokratiskt
att jag ställer  frågor, är  kritiskt  ställningstagande.

Högra hjärnhalvan : Jaa ! i  den ordning av att "du"
ställer frågorna och  att "jag" svarar, å förresten  så
är du bara en sån där  som "tror" mens  jag  är  den
som "vet"  å de e därför  du ä så djävla  frågvis jämt.
-




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 266 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-04-29 17:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP