Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ljudfil: Tim Buckley - ”Phantasmagoria In Two" (1967)


När du kom emot

 

 

det var då

den dagen i maj

jaget och solarna var nu

 

 

när du kom emot

på stranden långt borta fjärran

här och redan nu

låg de två solarna

den svarta och den vita

på samma diagonal

och avstånden krympte

oroväckande fortare än snabbt

jag var inte ens klädd

 

 

när du kom emot mig på stranden

 

 

var jag inte mera här

på stranden långt borta fjärran

den svarta solen

och den vita vita vita vita

på samma diagonal

 

 

du blev allt omkring mig och allt inom mig

 

 

ljungen gräset stenarna

på stranden vågorna som sköljde

och de väldiga stormande

haven

            haven

                       haven

 

 

då var jag inte mera här

för du blev allt och jag var intet

och vi blev den jag är

 

 

när du kom emot mig på stranden

 

 

blev du allt

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Goraxy 89 Orion VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-04-29 18:49

Författaren Goraxy 89 Orion gick bort 2019. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Fint :)
2016-04-30

    Thalia
.. du blev allt och jag var intet- och vi
blev den jag är.. känns fint men sorgligt

Jag är så otroligt imponerad av din musiksmak, tack för ljudfiler som
får dina ord att smaka så mycket mer!


2016-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Goraxy 89 Orion
Goraxy 89 Orion VIP