Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ljudspår: Younger Brother - "Spinning Into Place"


Den heliga natten

 

 

 

det var där

den kvällen den natten

strandpromenaden

in mot centrum

in mot ditt centrum

våra hjärtan synkroniserade

vi var unga då

vi var åldringar redan

 

 

vi var vad vi var och det spelar ingen roll nu

 

 

dina blue jeans var så tajta

dina bara armar

svängde fritt jag ville gripa tag

fånga dem i flykten

som av en tillfällighet möttes

våra villiga händer

 

 

våra händer våra händer våra händer

fingertopparna berörde djupare djup under den

nakna huden

 

 

dina läppar som brann

 

 

den natten den hettan det bländande ljuset

evigheten ?

 

 

en glimt av den

den natten den natten den natten

natten

natten

den heliga natten

 

 

blev

oändlighet

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Goraxy 89 Orion VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-04-30 17:57

Författaren Goraxy 89 Orion gick bort 2019. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


    Thalia
Den heliga natten, känns som jag har fallit in en dröm och om den blir oändlig återstår att se:)
2016-04-30

  Anya VIP
Tycker om rytmen och innehållet i denna. Du skapar stämning.
2016-04-30

  Ninananonia VIP
Vackert...
2016-04-30
  > Nästa text
< Föregående

Goraxy 89 Orion
Goraxy 89 Orion VIP