Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Låt oss flöda av lust i livets heliga över Dig, älskade Eros. Man. Gud. Liv. Njut!


QUINNAN ÄR GUDINNAN

 

...och mannen OM ett högre medvetande
våran jämlike som en Eros, viril och erigerad
som tar oss till gemensamma Gudomliga höjder.

© DominiQue 

 

 

 

 

 

 

          lånad bild




Fri vers av DominiQueen
Läst 240 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-05-01 22:05



Bookmark and Share


  DominiQueen
Ja Peter, definitivt, hur många vet jag inte.. Vet Du?

Tack min käre för fint och välkommet beröm, älskar ros, i synnerhet från en vis och ädel själ som Du. Tack.

Multidimensionell varm go ljuskram
DominiQue
2016-05-02

  Peter G VIP
och jorden vårt himmelrike!;)
Fin liten text med stora tankar!

Finns det en dimension till här på planeten som vi kan uppnå?

2016-05-01
  > Nästa text
< Föregående

DominiQueen
DominiQueen