Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hjärtekrossad, ledsen och ensam


Brustna hjärtan

Att allt känns tomt,
Att känna sig ensam.
Att man även känner sorgsenhet,
Att bara vill ligga och gråta.

Att man ser bara svart,
Att man inte ser ljusglimt runt hörnet.
Att känna som om hjärtat gått sönder,
Precis som låten att ett hjärta kan gå i tusen bitar.

Att lyssna på sorgsen musik,
Att känna att man vill bara ligga i mörkret ensam.
Att man känner sig lämnad,
Att känna sig ensam.




Övriga genrer av Johanna Lindhe
Läst 327 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-05-02 08:19



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Texten berör.
2016-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Johanna Lindhe
Johanna Lindhe