Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Puss

Läpparna röda
Mjukt trycks mot kind, mot läppar
På din nya vän




Bunden vers (Haiku) av Per Drysén
Läst 294 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-05-03 16:56



Bookmark and Share


  Karina"Kia"
En puss på kind sen ger vännen sina röda läppar mot sin nyfunna vän

En mycket känslosam Haiku!

berör...
Pöss
2016-05-03

    ej medlem längre
Sensuellt sorgligt.
2016-05-03

    Dan Myrbeck
Bra haiku, får mig att tänka på:

https://www.poeter.se/Las+Text?textId=1606416

2016-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Per Drysén
Per Drysén