Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Komma kort

Man vill det bästa
men det blir så förbenat fel

Vet man vad man vill
så kan man vara säker på
att man är helt och hållet förvillad
alternativt sinnesförvirrad

Det är inte du det är jag
det fanns ens inte nått egentligt du
det är och förblir mitt jag




Fri vers (Fri form) av Oak VIP
Läst 298 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-05-05 01:33



Bookmark and Share


  lillstrumpa
I sinnesförvridna tider så är det lätt att tro att det är Jagets fel och inget annat…. men ibland så är det helt enkelt inte så-
2016-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Oak VIP