Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solskydd

Allén ger skugga
Svalka, stillhet och tystnad
Här finns ingen mer




Bunden vers (Haiku) av Per Drysén
Läst 266 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-05-05 15:11



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Ensamhet
längtar
tvåsamhet.
2016-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Per Drysén
Per Drysén