Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag märker att det är nåt

Jag märker att det är nåt. Frågar.

Inget säger du.

Jag märker att det är nåt. Frågar.

Inget. God natt.

Jag frågar inte. Elefanten ställer sig på mitt bröst.

Jag märker att det är nåt.

Jag märker att det är nåt.




Övriga genrer av Magic Li
Läst 458 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-05-06 00:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Magic Li