Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon känner

mig inte
ända in.
Blir ensamt
när vi är två.





Fri vers (Fri form) av Mats Edin VIP
Läst 359 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-05-06 06:17



Bookmark and Share


  Magdalena Eriksson VIP
kanonbra!
du fångar en ångest som jag känt de få gånger jag försökt
typ ansträngt mig så mycket att jag helt försvunnit att bli kär.
2016-05-13

  mike irow
suveränt konklusion!!!känns sorg men
suveränt tänkt!!!
2016-05-09

  KYREUS of Sweden
Vass och smärtsam sanning.
2016-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP