Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
In your faces!


I ERA ANSIKTEN!


jag tror på ett sverige styrt av MÄN
- i era ansikten! -
jag stöder al-assad i syrien
- i era ansikten! -
jag är solidarisk med armenien
- i era ansikten! -
jag tar avstånd från abort och "hen"
- i era ansikten! -
jag blir aldrig någon faecbookvän
- i era ansikten! -
jag tror på en framtid för kristendomen
- i era ansikten! -
jag älskar israel och HATAR idrotten
- i era ansikten! -
jag vet att Jesus Kristus kommer hit igen
- evakueringen! -

LARZ GUSTAFSSON  7/5 2016




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 188 gånger
Publicerad 2016-05-07 19:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP