Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LIMERICK - SAMSTRÅLA I EUFORI

En ljusarbetare från galaxen Zia
kom som en självuppfyllande profetia
stjärnleverantör av frekvens
beröring som i djupet känns
på jordeborna som hänfört i lycka skria


0005-0008 LIMERICK by DominiQue
2016-05-07
Copyright © DominiQue NVC Costa

Lånad bild / Jade




Bunden vers (Limerick) av DominiQueen
Läst 409 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-05-07 23:44



Bookmark and Share


  DominiQueen
Tack Lars, Yes!!! :-)

Tack Elisabeth, underbart att Du gillade. :-)

AEQVist - Ja överkurs ;-) i multiversitetet
Tack

Shine bright in LOVELIGHT
~ DominiQue
2016-05-11

    ej medlem längre
1.5
Stjärnleverantör av frekvens. Nu är vi i den högre skolan. Fint!
2016-05-08

    Elisabeth Nilsson VIP
Mycket bra limerick!
2016-05-08

  Lars Hedlin
Eternity :)
2016-05-08

  DominiQueen
Tack Eric :-)
2016-05-08

  Eric R Strom
Nice!
2016-05-08
  > Nästa text
< Föregående

DominiQueen
DominiQueen