Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


LIMMERICK - CRAZY HORSE

En ivrig sjöhäst från havet
Plankade in backstage på travet
ville prova en ny bana
så på rumpan han kana
först i mål, men diskas då fyrfota var kravet


0005-0010 LIMERICK by DominiQue
2016-05-08 ~ Collage - lånade bilder
Copyright © DominiQue NVC Costa




Bunden vers (Limerick) av DominiQueen
Läst 622 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-05-08 10:52



Bookmark and Share


  DominiQueen
Haha Tack AEQvist :-)

2016-05-11

    ej medlem längre
1.3
Jag älskar orden: en ivrig sjöhäst. Vem bryr sig då om själva misstaget.
2016-05-08

  DominiQueen
Tack kul att ni gillade

TOKGNÄGG :-)
~ DominiQue
2016-05-08

    Elisabeth Nilsson VIP
Kul!
2016-05-08

  Lars Hedlin
Like it a lot! :)
2016-05-08
  > Nästa text
< Föregående

DominiQueen
DominiQueen