Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ljudfil: The Third Eye Foundation - ”Lost”


Blodröd på himlens valv

 

 

jag kunde se det

i regnbågshinnans shatteringar

senare om kvällen

under stjärnbilderna

vi stod mitt på skolgården

i utelampans sken

väntade vi på någon just då

när du vart jag

och jag var ingen av oss

vad väntade vi på

 

senare senare sade du långt senare

 

att du hade målat läpparna

eller var det bara jag som inte

kunde rita annat än

streckgubbar

men dina läppar var fylligare

och när jag

helt lätt smakade på dem

kunde jag känna smaken av vanilj

medan våra fingrar trasslade in sig i

varandra

 

senare senare sade jag långt senare

 

att du var jag den kvällen

och att jag hade målat läpparna

medan du ritade av streckgubbarna

men mina läppar var fylligare

och när du

helt lätt smakade på dem

gick månen upp

blodröd på himlens valv

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Goraxy 89 Orion VIP
Läst 313 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-05-09 12:55

Författaren Goraxy 89 Orion gick bort 2019. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Spännande kärlek.. fin..
2016-05-09

    ej medlem längre
En mystiker möter här sin älskade, med läppar som vänder ut och in på 'jag' och 'du'. Syftningsproblematiken i min kommentar understryker endast det jag vill säga.
2016-05-09

  Marita Ohlquist VIP
Väl förmedlat om ett oförglömligt möte!
2016-05-09

  kerstin skriver VIP
jag gillar de där 'senare' det ger en extra dimension till dikten
2016-05-09
  > Nästa text
< Föregående

Goraxy 89 Orion
Goraxy 89 Orion VIP